Дома – македонски јазик

Добредојдовте внатре Академија на младински работници 2

Доколку сте обучувач/едукатор/лидер кој работи со млади луѓе, овој проект е за вас!!!
Доколку работите во младинска организација, овој проект е за вас!!!

Во денешно време на младинските работници, на младинските лидери им е потребна поддршка во користењето алатки кои го привлекуваат вниманието на младите, тие треба да бидат повеќе ориентирани кон младите и да ги следат нивните трендови, затоа нашиот проект ќе создаде висококвалитетни материјали кои ќе им помогнат да ги приспособат своите активности на младинската точка на поглед и потреби.

За проектот

Дознајте повеќе за проектот и неговите главни цели. Овде можете да прочитате и за влијанието на проектот врз учесниците и засегнатите страни.

Проект

Дали сте тренер, едукатор, младински лидер? Или можеби само работите со млади луѓе? Пробајте да ги користите нашите квалитетни материјали кои ќе ви помогнат во работата.