Прв меѓународен проектен состанок

Првиот транснационален партнерски состанок на проектот „Академија на младински работници 2“; се одржа во Лоѓ на 5-6 мај 2022 година. Тоа беше можност да запознааат новите партнери, но најмногу од сè средбата беше посветена на натамошната имплементација на проектот. Важно е сите партнери да имаат иста визија за имплементацијата на проектот – што, кога и како треба да се направи. Се разговараше и за административни и финансиски прашања, како и за методите на дисеминација на проектот. Овој состанок беше добар почеток на проектот!!!

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *